Search found 6 matches

by leiradel
Mon Jul 27, 2015 3:25 am
Forum: Emulators
Topic: EO + ZXpand?
Replies: 26
Views: 14416

Re: EO + ZXpand?

chernandezba wrote:You can test these Chroma81 programs in my emulator ZEsarUX ;)
Thanks, but 81-libretro already emulates the Chroma 81 :)
by leiradel
Sun Jul 26, 2015 5:53 am
Forum: Emulators
Topic: EO + ZXpand?
Replies: 26
Views: 14416

Re: EO + ZXpand?

chernandezba wrote:Are there any games (appart from Dragons Lair) which uses ZXpand, to test it?
Not a game, but I'm quite excited to see it working, even if in an emulator: Screens Slideshow
by leiradel
Fri Jul 24, 2015 3:42 am
Forum: Emulators
Topic: EO + ZXpand?
Replies: 26
Views: 14416

Re: EO + ZXpand?

Hi,

I was looking for ZXpand information to emulate it in the 81-libretro and arrived here.

Do you have plans on releasing the source code of your ZXpand emulation?

Thanks,

Andre
by leiradel
Wed Jul 01, 2015 4:56 am
Forum: Emulators
Topic: EightyOne port to libretro
Replies: 0
Views: 817

EightyOne port to libretro

Hi All, I've ported the Fuse emulator [1] to libretro earlier this year, and now I'm porting the EightyOne ZX81 emulator [2]. I'm having a strange problem and would appreciate some help. When RetroArch, the reference libretro front-end, loads a .P file into the emulator, I: 1. Load a snapshot of the...
by leiradel
Sat Mar 02, 2013 9:33 pm
Forum: Development
Topic: Messing with SP in a ZX81 in SLOW mode
Replies: 3
Views: 853

Re: Messing with SP in a ZX81 in SLOW mode

Hi Derek,

I'm using an alternative video interrupt that frees IY. This was tested with a sprite blit routine in a ZX81 emulator even before I started working on the VM and works just fine.

Thanks,

Andre
by leiradel
Sat Mar 02, 2013 5:13 pm
Forum: Development
Topic: Messing with SP in a ZX81 in SLOW mode
Replies: 3
Views: 853

Messing with SP in a ZX81 in SLOW mode

Hi, I'm developing a stack-based VM in Z80 machine code. The VM supports multiple coroutines (cooperative multi-threading) and each coroutine has its own operands stack. I'm trying to use the SP register to handle the operands stacks. When testing the VM using a Z80 emulator, things run just fine. W...