Search found 6 matches

by vk5hbl
Thu Feb 11, 2016 12:18 pm
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

Hmmm - how can say it boots okay if you don't have a start screen ? :shock: I have to think further what it could be. Do all other 7 positions bring a "K" cursor ? Did you try an update ? Not recommended now, just to know what could have happen. Yes all 7 positions bring up the k prompt with IC22 a...
by vk5hbl
Thu Feb 11, 2016 12:17 pm
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

PokeMon wrote:One additional question - do you use NTSC ?
Have you set jumper J13 ?
I am using PAL J13 is off
by vk5hbl
Thu Feb 11, 2016 12:16 pm
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

I may be wrong, but what else were you expecting to see, until you load some software onto the machine? I thought it should show this screen in at least position 0? http://i1236.photobucket.com/albums/ff453/vk5hbl/image_zpsksj8tkbb.jpeg Cheers Darren Didn't you take this picture yourself ? It is pu...
by vk5hbl
Wed Feb 10, 2016 12:44 pm
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

Aha - thought the pic was from Darren. What does happen in position 0 exactly ? Did you check the extra capacitors and jumper settings as read from the manual ? For a test you could remove IC22 and IC24 (the latches for RAM/ROM switch) to see if it is showing the start screen. Not sure when you bou...
by vk5hbl
Tue Feb 09, 2016 4:12 am
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

RWAP wrote:I may be wrong, but what else were you expecting to see, until you load some software onto the machine?
I thought it should show this screen in at least position 0?
Image

Cheers
Darren
by vk5hbl
Mon Feb 08, 2016 1:27 pm
Forum: Development
Topic: ZXmore - questions and answers (FAQ)
Replies: 131
Views: 11371

Re: ZXmore - questions and answers (FAQ)

Gday Karl Greetings from Down Under. I have received your kit which is very well put together! Well Done. Unfortunately I have failed to get mine going :( It powers up but only shows the letter "K" As seen in the picture. This happens on every switch position. I can use the keyboard and type also on...