ZX81 - White Screen No Cursor

Discussions about Sinclair ZX80 and ZX81 Hardware
User avatar
Papalapa
Posts: 34
Joined: Wed May 01, 2019 4:52 pm
Location: Barcelona

Re: ZX81 - White Screen No Cursor

Post by Papalapa » Wed May 01, 2019 5:53 pm

I have the same problem than you on my ZX81: white screen with no cursor.

Did you finally solved the problem with your ZX81?

User avatar
1024MAK
Posts: 2579
Joined: Mon Sep 26, 2011 10:56 am
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: ZX81 - White Screen No Cursor

Post by 1024MAK » Wed May 01, 2019 6:13 pm

Hi Papalapa

I hope some of the information in this thread is useful to you.

The members here are happy to help you if they can. I do suggest though that if you want advice and help with your machine, that you start a new thread. This saves any confusion with members getting confused between the problems that the original poster has/had and the problems that you are having.

A new thread is also more likely to get members attention ;)

Mark

User avatar
Papalapa
Posts: 34
Joined: Wed May 01, 2019 4:52 pm
Location: Barcelona

Re: ZX81 - White Screen No Cursor

Post by Papalapa » Wed May 01, 2019 6:32 pm

1024MAK wrote:
Wed May 01, 2019 6:13 pm
Hi Papalapa

I hope some of the information in this thread is useful to you.

The members here are happy to help you if they can. I do suggest though that if you want advice and help with your machine, that you start a new thread. This saves any confusion with members getting confused between the problems that the original poster has/had and the problems that you are having.

A new thread is also more likely to get members attention ;)

Mark
Thank you Mark, I'll follow your advice and create a new thread.

Post Reply